pijl
piccies
subnavVoorafgaand aan de behandeling controleert de therapeut of er ook bij u sprake is van scheefstand van het bekken. Het is gebleken dat dit in meer dan 90% van de gevallen een feit is. Ook worden er enkele metingen verricht, ten aanzien van uw nekbeweeglijkheid, de spier/zenuwfunctie en de belastbaarheid van armen en benen. Hierna nodigt de therapeut u uit om gewoon op uw kousenvoeten op de Krullaards Perfect Reset® plaat te gaan staan. Na enkele drukmetingen en bewegingen met uw benen op de plaat, is dit onderdeel van de behandeling na 30 seconden (!) ten einde. Doorgaans komt het bekken weer in de rechte stand. Comfortabel én effectief.

De therapeut herhaalt vervolgens de metingen die voorafgaand aan de behandeling plaatsvonden en laat u de resultaten zien.

Om het bekken duurzaam recht te houden, is een behandeltraject van drie consulten noodzakelijk. Na de eerste behandeling ontvangt u de Krullaards Perfect Reset zooltjes die u in uw schoenen draagt. Deze helpen om het effect van de plaat, de rechte bekkenstand, vast te houden.

      Back In Line :: KPR centrum Leiderdorp   |   Winkelhof 1   |   2353 EH Leiderdorp   |   T 071 760 05 00   |   E info@backinline.nl
social media